The Electra Forums

Guitar Talk about Electra and other vintage imported guitars
Home
Index of Models
The Electra Forums
PM Inbox
It is currently Tue Oct 17, 2017 12:38 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 12:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Dec 21, 2004 6:30 pm
Posts: 1765
Location: Central Iowa
I got 2 modules from a buddy. Phaser and a filter follower.
Then I got an x-610 bass on the bay, and it came with a phaser, and a flanger.

both phasers work, but the others have problems.

the filter follower seems totally dead. I cleaned the contacts, but didn't help. there does not appear to be much for electronics in it, since it's so light. (revised) I just popped the top off. it appears this "module" was a display one :( there is a circuit board, and it's a Power Overdrive board...

the flanger on the other hand, is heavy, and packed full of electronics. top cover is loose and can be removed. it sometimes starts to make a high pitched noise. some component inside burned up, because there's a big black burn mark on the loose top....

_________________
My Electra Pages
I have too many projects!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php